<

BEEF MEE!

‘Ik beef, dus ik leef!’

YoungGangsters, De Noorderlingen en PeerGrouP maakten samen de onstuimige familievoorstelling Beef mee! Een hartverwarmende voorstelling voor jong en oud over wat te doen als de grond onder onze voeten beweegt.

Beef mee! gaat over de aardbevingen in Groningen. We peilen de vooruitzichten voor de jongste generatie. Hoe hen te behouden voor Nederlands mooiste provincie? In onze tomeloze ambitie de Groninger trots nieuw leven in te blazen, schuwen wij geen enkel middel. Onder het motto ‘Ik beef, dus ik leef!’ starten we de Earthquake Experience, een vette belevingswereld voor jong en oud die ieders kijk op Groningen voor altijd zal veranderen!

Plaats Melkema
Beef mee! wordt gespeeld in Plaats Melkema, een 16e-eeuwse, monumentale kop-hals-rompboerderij te Huizinge. De boerderij is sinds 2016 in eigendom van de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) en wordt onderhouden door Het Groninger Landschap. De boerderij heeft schade opgelopen bij de aardbeving van 2012 maar is met geld van de NAM in veilige staat teruggebracht.

Cast & Crew

concept en regie > Lotte Bos en Annechien de Vocht
spel > Rutger Remkes, Joost Bolt, Melanie Barelds, Jorn Jellema, Willem Klöpping, Marte Leijdekkers, Anou Maarsingh, Dora de Moor, Jante Inonge Stekelenburg, Emma Vermeulen
vormgeving > Mats Boswijk
techniek > Mats Boswijk en Herman van Keulen
productie > Annemarie Wijnberg, Jos van der Werff
zakelijke leiding > Inge Sonderen

Speeldata & tickets (2016 – 2017)

28 t/m 29 december
Plaats Melkema
Huizinge
4 t/m 8 januari
Plaats Melkema
Huizinge
<