<

BOTTOMS UP!

Spektakelstuk over feesten tot we niet meer kunnen… maar waar is de afterparty?

‘Niet perfect, maar ook niet compleet losgeslagen’. Spektakelstuk over feesten tot we niet meer kunnen… maar waar is de afterparty? Live gevechten, humor en een vleugje Hollywood in een voorstelling waarin groepsdruk de motor is. Door YoungGangsters en De Noorderlingen.

Laat je verleiden door de zoete Hollywood wereld van highschoolseries als ‘Saved by the Bell’ en ‘Heartbreak High’, waarin alle meisjes cheerleaders zijn en puisten niet bestaan. Het leven is een feest, dus we dansen tot we niet meer kunnen! Maar… waar is de afterparty?
Tegenover de perfectie van de Amerikaanse sitcoms plaatst YoungGangsters de overtrokken extreme beeldvorming van ontsporende jongeren. Tussen die twee extreme beelden staan de jongeren zelf. Niet perfect, maar ook niet compleet losgeslagen.

Get ready for Prom Night!
It’ll be one of the most legendary moments in your life!
This night will turn girls into women and boys into men.
Let’s escape from reality.

YoungGangsters en De Noorderlingen slaan de handen ineen voor ‘Bottoms Up!’ Met live gevechten, spektakel en humor brengen de jonge spelers en professionele acteurs een voorstelling waarin groepsdruk de motor is.
YoungGangsters is een regiecollectief bestaande uit Lotte Bos (oud-Noorderling) en Annechien de Vocht. In hun fysiek spectaculaire voorstellingen zoeken ze steeds naar het moment waarop de drift het overneemt van de ratio.

Cast & Crew

concept en regie > Lotte Bos en Annechien de Vocht
spel > Rutger Remkes, Nick Bos (YoungGangsters) Pam Blankert, Kevin Cusiël, Robin van Dijken, Raven Ferguson, Monica Hofman, Marte Leijdekkers en Thomas Winter (De Noorderlingen)
techniek en decor > Herman van Keulen en Mats Boswijk

<